Официальный блог DIBAL Ukraine про весовые технологии

Новости и анонсы Dibal Украина.

Контрольні прикасові ваги DIBAL DPOS-400

Купить встраиваемые весі на кассу Dibal DPOS по выгодной цене в Dibal.ua

Важливо, щоб обслуговування у прикасовій зоні залишало приємне враження у покупців. Системи від компанії DIBAL для роздрібної торгівлі сприяють підвищенню лояльності у клієнтів та зменшують кількість помилок при зважуванні товарів та оплаті. А особливим є відчуття захищеності для споживача. Давно стало «нормою» встановлювати контрольні ваги в торговому залі чи біля каси.

Контрольні прикасові ваги DIBAL DPOS-400 є найтоншими вагами з 60 режимами передачі даних по інтерфейсу RS-232 або USB 2.0. DIBAL DPOS-400 – це оптимальне рішення для задач зважування на торговій точці. Ваги можуть використовуватися автономно або бути підключеними до POS-терміналу. Їх компактна і універсальна конструкція дозволяє підключати один або два дисплея до платформи або встановлювати на стійці.

Конструкція та інтерфейс ваг дозволяє бути найбільш «гнучкими» в реалізації установки та монтажу: від простої платформи без стійки до повного функціоналу зі стійками і двома дисплеями: Dibal DPOS 400

Контрольні ваги DIBAL DPOS 400 для рітейлу це:

  • Висока якість обслуговування клієнтів;
  • Швидкість та ергономічність дозволяють обслуговувати без затримок;
  • ваги можна легко під'єднати до сканера та POS-терміналу;
  • ергономічний робочий простір, відсутність дротів;
  • можливість монтувати в касовий стіл

Контрольні ваги повинні відповідати високим вимогам до надійності та швидкості роботи. В той же час вони постійно працюють при великих навантаженнях і наражаються на ризики, що можуть вивести з ладу: краплі рідини, частинки бруду, а також різні дрібні предмети, що можуть потрапити всередину. Міцність конструкції вагів DIBAL надійно захищає внутрішній механізм від вищевказаного.

З DIBAL DPOS 400 ви можете повністю сфокусуватися на головному –ваших покупцях!